Misi & Visi Sekolah

Misi & Visi Sekolah

Visi Baru SK Nami

Visi Baru SK Nami

Friday, July 22, 2011

Majlis Penyampaian Hadiah Sukan Tahunan 2011

Majlis Penyampaian Hadiah Sukan Tahunan 2011 telah dilaksanakan pada 18 Julai 2011. Hadiah disampaikan oleh En. Jasni bin Shafie (Pengulas Sukan Terkenal Tanah Air). Tahniah kepada para pemenang dan pihak sekolah juga merakamkan jutaan terima kasih kepada En Jasni Shafie kerana sudi hadir ke majlis ini.

Read more...

Sunday, July 10, 2011

Sukan Tahunan 2011Sukan Tahunan Sekolah Kebangsaan Nami 2011 telah dilaksanakan dengan jayanya pada Hari Rabu 6 Julai 2011. Majlis perasmian Sukan Tahunan tahun 2011 telah dirasmikan oleh YDP PIBG En. Azmi.

Rumah Kuning telah dinobatkan selaku Johan Rumah bagi Sukan Tahunan kali ini dengan mengumpul 3276 mata keseluruhan. Tempat Kedua dimenangi oleh Rumah Hijau dengan 2881 mata dan tempat Ketiga di sandang oleh Rumah Merah dengan 2540 mata, manakala rumah biru ditempat keempat dengan mengumpul 2114 mata. Untuk Kategori Perbarisan Rumah Sukan pula juga dimenangi oleh Rumah Kuning.


Juara Tarik Tali Waris Wanita

Untuk Melihat Koleksi Gambar Sukan Tahunan 2011 sila klik ke

Read more...

Saturday, July 2, 2011

Video Larian 1 Malaysia SK Nami

Read more...

Larian Serentak 1 Malaysia 1 Murid 1 Sukan


Larian Serentak 1 Malaysia sempena pelancaran Dasar 1Murid 1Sukan peringkat Sekolah Kebangsaan Nami telah dijalankan hari ini (2 Julai 2011). Larian 1 Malaysia dilepaskan oleh En Nasir (Pegawai PPD) tepat jam 7.45 pagi. Semua murid Tahun 1 hingga Tahun 6, Guru-guru serta Ibubapa terlibat dalam larian ini.
Perasmian Majlis Penutup Larian Serentak 1 Malaysia peringkat Sekolah Kebangsaan Nami disempurnakan oleh En Jasni Shafie iaitu Pengulas Sukan Terkenal Tanah Air. Pihak Sekolah mengucapkan ribuan terima kasih kepada En Jasni Shafiee kerana sudi turut serta & memberi sokongan terhadap Sekolah Kebangsaan Nami. Terima kasih juga kepada PIBG dan Guru-guru sekolah serta semua pihak yang terlibat dalam menjayakan Larian ini.

Untuk Melihat Koleksi Gambar Larian 1 Malaysia sila klik ke

Read more...

UPTOWN HOMESTAY KUALA NERANG

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Pihak Sekolah Kebangsaan Nami tidak bertanggungjawab bagi apa-apa kehilangan atau kerugian yang disebabkan oleh penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi dari portal ini. (nami7007)

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP