Misi & Visi Sekolah

Misi & Visi Sekolah

Visi Baru SK Nami

Visi Baru SK Nami

Saturday, September 24, 2011

SISTEM SAPS (SISTEM ANALISIS PEPERIKSAAN SEKOLAH)


YAB Menteri Pelajaran telah memutuskan pada 25 Ogos 2011, supaya semua guru mata pelajaran dan guru kelas wajib mengisi markah Peperiksaan Pertengahan Tahun dan Peperiksaan Akhir Tahun atau Peperiksaan Percubaan sahaja ke dalam sistem SAPS.

Semua sekolah Wajib melengkapkan semua pengisian markah-markah peperiksaan selewat-lewatnya Minggu Kedua November 2011. Mana-mana sekolah yang tidak berbuat demikian tidak akan dipertimbangkan bagi pemberian Insentif-Insentif di bawah NKRA Pendidikan.

Untuk memasukkan markah ke dalam sistem SAPS sila klik ke http://saps.moe.gov.my

Dipetik dari sumber: laman sesawang sistem SAPS ( http://saps.moe.gov.my )

Read more...

Friday, September 23, 2011

Sambutan Merdeka Raya Peringkat Sekolah 2011

Sambutan Bulan Kemerdekaan & Majlis Sambutan Hari Raya Aidilfitri Peringkat Sekolah 2011 telah di adakan pada hari khamis 22 September 2011. Pelbagai aktiviti dijalankan pada hari tersebutantaranya nyanyian lagu patriotik, pertandingan mewarna, persembahan murid & guru.
Antara tetamu yang dijemput hadir ialah Tuan Pegawai Pelajaran Daerah Padang Terap iaitu Tuan Haji Mokhtar bin Hashim serta para ibubapa & penjaga.


Untuk melihat koleksi Gambar Sambutan Merdeka Raya 2011
sila klik ke Album Facebook

Read more...

UPTOWN HOMESTAY KUALA NERANG

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Pihak Sekolah Kebangsaan Nami tidak bertanggungjawab bagi apa-apa kehilangan atau kerugian yang disebabkan oleh penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi dari portal ini. (nami7007)

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP