Misi & Visi Sekolah

Misi & Visi Sekolah

Visi Baru SK Nami

Visi Baru SK Nami

Thursday, January 24, 2013

Majlis Penyampaian Bantuan Awal Persekolahan RM100 Tahun 2013
Sekitar Majlis Penyampaian Bantuan Awal Persekolahan RM 100 Tahun 2013 di Sekolah Kebangsaan Nami pada hari Rabu, 23 haribulan Januari 2013. Bantuan Awal Persekolahan ini disampaikan oleh Dato' Paduka Haji Ghazali bin Ibrahim. Turut Hadir ke Majlis Penyampaian Bantuan Awal persekolah ini ialah Timbalan Pegawai Pelajaran Daerah Padang Terap iaitu En. Zulkafly bin Othman.

Read more...

Wednesday, January 9, 2013

Perpisahan Guru Besar SK Nami

SK Nami sekali lagi mencipta sejarah apabila dikejutkan dengan berita perpisahan seorang individu yang amat dihormati  iaitu En. Mohamad Khamaruddin Md Noor Guru Besar SK Nami yang akan bertukar untuk memulakan tugas di SK Pedu.Selamat berpisah dan selamat bertugas di sekolah baru dari kami warga SK Nami. Hanya titisan air mata dan iringan doa yang mampu kami kirimkan moga menjadi nostalgia indah ketika bersama di teratak kecil bernama SK Nami. Selamat bertugas .

Read more...

MOHD YUSOF BIN YAAKOBNAMA : MOHD YUSOF BIN YAAKOB
TARIKH BERKHIDMAT DI SKN : 01.01.2013

Read more...

UPTOWN HOMESTAY KUALA NERANG

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Pihak Sekolah Kebangsaan Nami tidak bertanggungjawab bagi apa-apa kehilangan atau kerugian yang disebabkan oleh penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi dari portal ini. (nami7007)

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP