Misi & Visi Sekolah

Misi & Visi Sekolah

Visi Baru SK Nami

Visi Baru SK Nami

Wednesday, September 23, 2015

Majlis Penutupan Bulan Kemerdekaan 2015. #SehatiSejiwa


Majis Penutupan Bulan Kemerdekaan Peringkat Sekolah Kebangsaan Nami 2015 telah diadakan pada 15 September 2015 (selasa). Pelbagai aktiviti dijalankan, antaranya nyanyian lagu-lagu patriotik, pertandingan mewarna dan melukis poster, kovoi berbasikal jalur gemilang dan basikal berhias.

 
 Read more...

Saturday, September 5, 2015

Majlis Bacaan Yasin Perdana UPSR 2015


Majlis Bacaan Yasin Perdana Sempena UPSR 2015 SK Nami telah diadakan pada hari Khamis 3 September 2015 lalu. Pada tahun ini seramai 41 orang calon UPSR bakal menduduki peperiksaan UPSR pada 8, 9 & 10 September 2015 ini. Semua calon UPSR, Para Guru, Ibubapa, PIBG dan semua murid-murid SK Nami turut serta dalam majlis tersebut. Pihak sekolah mengucapkan terima kasih kepada PIBG dan para waris kerana sudi hadir ke Majlis Baccan Yasin Perdana pada kali ini. Harapan pihak sekolah semoga calon tahun ini dapat mencapai sasaran pencapain 100% lulus dan meningkatkan pencapain cemerlang 2014 lalu, InsyaAllah.

Read more...

Jamuan Majlis Perpisahan & Lawatan Ke Songkla, Thailand

Pada 28 Ogos 2015, Badan Kebajikan Guru dan Staff SK Nami telah mengadakan Lawatan Guru ke Songkla Thailand, serta mengadakan Jamuan Majlis Perpisan Guru yang bertukar pada awal januari 2015 lalu. Jamuan Perpisahan kali ini diadakan di Samy Kitchen, Songkla Thailand, Selamat berkhidmat di sekolah baru buat Cikgu Ghazali, Ustaz Tarmizi dan Ckgu Zakir. Jasa Bakti yang ditaburkan di bumi Nami amat dihargai.
Read more...

UPTOWN HOMESTAY KUALA NERANG

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Pihak Sekolah Kebangsaan Nami tidak bertanggungjawab bagi apa-apa kehilangan atau kerugian yang disebabkan oleh penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi dari portal ini. (nami7007)

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP