Misi & Visi Sekolah

Misi & Visi Sekolah

Visi Baru SK Nami

Visi Baru SK Nami

Sunday, February 21, 2016

Program YAKED bersama PIBG SK Nami


Program YAKED (Yayasan Kebajikan Darul Aman) bersama PIBG SK Nami telah diadakan pada 21 Februari 2016 jam 8.00 pagi hingga 2.00 petang. Program ini dirasmikan oleh Datin Seri Noraini bt Abdullah (AJK BAKTI). Program ini dianjur oleh YAKED (Yayasan Kebajikan Darul Aman) dengan kerjasama PIBG dan SK Nami. 

Turut hadir bersama program ini adalah YB Kama Noriah bt Ibrahim (ADUN) Pedu, Timbalan PPD En. Ahmad bin Lateh, Tn Haji Kamel bin Munin (Setiausaha Politik Menteri Pendidikan), En Ruslan (ALP YAKED), serta Penceramah PU Amir Muhammad Shariff (Pencetus Ummah Musim ke 2)

Pihak Sekolah Kebangsaan Nami dan PIBG SK Nami merakamkan ucapan terima kasih buat Datin Seri Noraini bt Abdullah dan YAKED kerana sudi hadir ke bumi SK Nami menganjurkan program bersama seluruh warga masyarakat di Nami. Terima kasih juga kepada penyumbang yang bermurah hati dan semua pihak yang turut membantu dalam menjayakan program ini.


Pelbagai aktiviti dijalankan sepanjang program ini, antaranya :-
* Pemeriksaan Kesihatan Percuma
* Ceramah Cegah HIV
* Ceramah Anak Cemerlang
* Ceramah Motivasi oleh PU Amir
* Majlis Penyampaian Sumbangan & Majlis Penutup bersama Datin Seri Noraini bt Abdullah
* Jamuan Rakyat

Untuk melihat koleksi gambar program, sila layari Facebook SK Nami

0 comments:

UPTOWN HOMESTAY KUALA NERANG

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Pihak Sekolah Kebangsaan Nami tidak bertanggungjawab bagi apa-apa kehilangan atau kerugian yang disebabkan oleh penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi dari portal ini. (nami7007)

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP